alterNET – marktleider in het TYPO3 CMS

Veel bekende en grote websites in ons land draaien op het contentmanagementsysteem TYPO3. Internetbureau alterNET is de marktleider in Nederland voor implementaties van het TYPO3 CMS en behoort tot de 20 grootste gespecialiseerde TYPO3-bedrijven in Europa. alterNET heeft een van de grootste teams van TYPO3-gecertificeerde professionals waarvan één TYPO3 core-ontwikkelaar.

Gemeente Utrecht, EO, VARA, CNV, IHC Merwede en het Verbond van Verzekeraars vormen een klein aantal van onze klanten

Onze specialiteit binnen TYPO3 is de realisatie van complexe en grote TYPO3-omgevingen – portals en communities, websites die veel bezoek trekken (>300.000 unieke bezoekers per maand) – en migratietrajecten naar TYPO3 van willekeurig welk contentmanagementsysteem. 

En met onze uitstekende kennis van zoekmachinemarketing en de diepgaande kennis van TYPO3 zijn wij de ideale partner voor bedrijven die met hun website het maximale uit internet willen halen (of dat nu MKB of multinational betreft). 

alterNET is aangesloten Silver member van de TYPO3 Association, sponsor van TYPO3gem, lid van OSSLO en partner van TYPOTYCOON.

alterNET en de overheid

Inmiddels hebben wij ook een track record opgebouwd voor TYPO3-oplossingen voor de overheid en de gezondheidszorg. Zo ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met verschillende gemeenten en partners de TYPO3 Gemeentekit en zijn wij betrokken bij de gemeentelijke gebruikersvereniging TYPO3Gem. Voor meerdere gemeenten en voor andere overheidsorganisaties hebben we toegankelijke websites opgeleverd.

Nationaal en internationaal

Sinds 2001 is alterNET ook actief in het buitenland. Dankzij het TYPOTYCOON partnernetwerk leveren wij diensten als TYPO3, zoekmachinemarketing en internationale domeinen in binnen- en buitenland. Daarom kiezen bedrijven met  een hoofdkantoor in Nederland voor alterNET.

Meer weten over onze producten of diensten?

Bel gerust naar 010-2681507 of vul het contactformulier in.