alterNET en haar certificeringsprogramma's

alterNET is sinds het ontstaan van de TYPO3 Association lid en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van TYPO3. Bij alterNET vinden wij het belangrijk om onze mensen op een zo hoog mogelijk kennisniveau te brengen. Dit doen we door trainingen en certificeringsprogramma's aan te bieden.

TYPO3 Certified Integrator

Alle ontwikkelaars bij alterNET halen in hun eerste jaar bij alterNET hun TYPO3 Certified Integrator examen. Dit wordt exclusief aangeboden door de TYPO3 Association.

Om die reden treft u op onze uitingen het TYPO3 Certified Integrator logo aan. 

Webrichtlijnen: Toegankelijke Bouwer

alterNET gelooft in het nut van de Webrichtlijnen. Om die reden worden frontenders bij alterNET opgeleid door Stichting Accessibility in de theorie van Webrichtlijnen 1 en 2. Om die reden treft u op onze website het logo Toegankelijk Bouwer aan.

Scrum

Scrum is een bewezen projectmethodiek dat deadline en budget van projecten op inzichtelijke manier bewaakt. Bij uitstek voor ons en onze opdrachtgevers een perfecte manier voor de realisatie van webprojecten. Om zo goed mogelijk deze projectmethode toe te passen zijn medewerkers die belast zijn met projectbegeleiding en aansturing Scrum-gecertificeerd. Om die reden treft u op onze website het Scrum certified logo aan.


* Alle genoemde merknamen op deze site zijn het eigendom van hun merknaam houders.