Partner van of samenwerken met alterNET?

Internetbureau alterNET is voortdurend op zoek naar partners of interessante samenwerkingsverbanden die leiden tot een win-winsituatie. Denk aan reclamebureau's, webdesignbedrijven, conceptontwikkelaars, hostingbedrijven, automatiseringsbedrijven, softwarehuizen enzovoort.

Wilt u op een gemakkelijke wijze uw dienstenpakket uitbreiden zonder dat u daar de mensen voor hoeft aan te nemen of aan kennisuitbreiding hoeft te denken? Met alterNET haalt u een betrouwbare partner in huis die professioneel omgaat met uw projecten.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Hans Olthoff via 010-2681507.

TYPOTYCOON.COM

Internetbureau alterNET werkt voor de internationale markt samen met het partnernetwerk van TYPOTYCOON.COM. Bij dit partnernetwerk zijn verschillende toonaangevende internationale TYPO3-bedrijven aangesloten.

Dankzij dit netwerk kunnen wij uitstekende grensoverschrijdende TYPO3-diensten aanbieden in diverse landen, zoals de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk.

TYPO3 Association

alterNET is sinds de oprichting in 2004 lid van de TYPO3 Association. De TYPO3 Association is het officiƫle orgaan van de TYPO3 Community dat zich bezighoudt met de organisatie van evenementen, opleiding en certificering, communicatie, en de doorontwikkeling van TYPO3.

TYPO3gem

TYPO3gem is een gemeentelijke gebruikersvereniging rondom het opensource-cms TYPO3. Kenmerkend is dat het product centraal staat. De meeste gemeenten besteden de hosting, vormgeving, inrichting en doorontwikkeling uit aan TYPO3-dienstverleners. Omdat ieder zich houdt aan de opensource-filosofie, worden alle functionele uitbreidingen teruggegeven aan de gemeenschap. Dat wil zeggen dat voor een gemeente ontwikkelde functionaliteit ook beschikbaar komt voor andere gemeenten. TYPO3gem bevordert dat met overheidsgeld ontwikkelde functionaliteit eigendom wordt van de gemeenschap. alterNET sponsort sinds 2008 deze vereniging door het verlenen van support- en hostingdiensten.

OSSLO: Open Source Software Leveranciers Organisatie

Sinds 2010 neemt alterNET deel aan OSSLO. Het doel van deze organisatie is de commerciĆ«le belangen van de aangesloten opensource-leveranciers te behartigen richting markt en overheid. De missie van de organisatie is "het vergroten van het marktaandeel van opensource-software door de kracht van pre-competitieve samenwerking".

TYPO3 Gebruikersgroep Nederland

Elk jaar organiseert de TYPO3 Gebruikersgroep Nederland de landelijke TYPO3 Gebruikersdag. De afgelopen jaren ondersteunde alterNET de TYPO3 Gebruikersdag als co-organisator en door het leveren van sprekers.

Ecabo erkend leerbedrijf

Al sinds haar oprichting staat bij alterNET kennisdeling voorop. Het bieden van meerdere stageplaatsen per jaar waar studenten kennis opdoen, werkervaring krijgen en in sommige gevallen ook met extra certificeringen naar huis gaan, is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Om die reden is alterNET dan ook Ecabo erkend leerbedrijf geworden.