AlterNET spreker op TYPO3Gem Congres

Op 2 november organiseert TYPO3Gem haar najaars-ALV met aansluitend een congres in het Instituut voor Beeld en Geluid in het Mediapark te Hilversum. AlterNET is hier aanwezig met een presentatie en een stand.

Congres ook voor niet-leden

's Ochtends wordt in besloten kring de algemene leden vergadering gehouden. Vanaf 12:00 uur begint het congres, waarbij ook niet-leden van harte welkom zijn. Een mooie gelegenheid om TYPO3 gemeenten te ontmoeten en de meerwaarde te ontdekken van het gemeenschappelijk ontwikkelen van Open Source software.

Het middagprogramma in vogelvlucht

Na de lunch zal Marjolein Bryant van King spreken over de Digitale Agenda 2020, waarna in het volgende programmaonderdeel nader zal worden ingegaan op één aspect van de Digitale Agenda.

Hierna volgen presentaties van gemeente Barneveld en Nieuwegein over het ontwikkelproces rond hun nieuwe website. Esther ter Horst van gemeente Nieuwegein en Hans Olthoff van alterNET verzorgen een duo-presentatie over de implementatie van de gemeentelijke website en de enorme stijging in de bezoekersaantallen.

Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om je op de informatiemarkt nader te laten informeren over de gemeente distributie op de stand van alterNET. Naast het bezoeken van de stands van verschillende leveranciers is er gelegenheid om te borrelen en te netwerken.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op de website van TYPO3Gem.