Kom naar de TYPO3 Developer Days!

Van 13 tot en met 16 juli 2017 organiseert de TYPO3 Association de 'TYPO3 Developer Days' in Malmö. 

Ben je geïnteresseerd in de techniek 'onder de motorkap', wil je weten waar het allemaal naartoe gaat of wil je zelf TYPO3 CMS gecertificeerd developer worden, dan mag je deze vier dagen niet missen!

Voorlopig programma

Het exacte programma is nog niet vastgesteld, maar in hoofdlijnen komt het erop neer dat van donderdagmiddag tot en met zondagochtend een aantal zogeheten 'bliksem presentaties' worden gegeven: korte presentaties over een aan technologie of developers gerelateerd onderwerp. Wat er precies behandeld gaat worden is nog niet bekend, maar de voorstellen liggen er al. Je vindt de voorgestelde onderwerpen - waaronder 2 van alterNET's eigen Jigal van Hemert - op de pagina van het event.

Avondprogramma

Op donderdag- en zondagavond is er gelegenheid om met elkaar bij te praten tijdens het 'Get Together event' en het 'Social event'. Op zaterdagavond is het 'Coding Night' waar iedere developer los kan gaan.

Kortom: als je eens kennis wilt maken met de techniek van TYPO3, de mensen achter dit mooie CMS en zelf ook aan de slag wilt gaan, dan mag je de Developer Days in Malmö niet missen!