Upgrade naar versie 8.7 voor TYPO3Gem

TYPO3Gem een gemeentelijke gebruikersvereniging rondom het open source CMS TYPO3. Alhoewel de leden van de vereniging vrij in de keuzes van functionaliteit en extensie binnen de eigen website, blijkt vaak dat alle gemeenten met dezelfde ontwikkelingen te maken krijgen. De vereniging biedt daarom een platform om deze ontwikkelingen met elkaar aan te pakken en zo de ontwikkelingskosten voor nieuwe extensies met elkaar te delen.

AlterNET voerde de upgrade van deze website uit terwijl de website gewoon online was. In eerste instantie maakte alterNET alle extensies geschikt voor de upgrade naar versie 8.7. Vervolgens zette zij de core en de extensies met behulp van Atlassian projectsoftware online.

Het Content Management Systeem achter de website van TYPO3Gem is weer helemaal up-to-date. Dit biedt de vereniging ruimte voor een volgende stap: de restyling van de website.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over de wijze waarop wij de upgrade van het TYPO3 CMS uitvoeren, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 010-2681507.