Ontwikkeling in PHP

alterNET ontwikkelt uitsluitend in PHP. Als gespecialiseerd TYPO3- en Magentobedrijf ontwikkelen wij meestal binnen het TYPO3 of Magento Framework. Dat biedt u het voordeel dat een groot aantal basiskenmerken van een webapplicatie al gerealiseerd is. Daarmee is uw time-to-market een stuk korter dan de realisatie zonder dit framework.

Specifieke oplossingen met PHP-maatwerk

alterNET ontwikkelt sinds 1997 websites en webapplicaties. De laatste jaren realiseren wij veel specifieke koppelingen met bedrijfssystemen als AccountView en Exact, Beaufort, SAP, SugarCRM, en vele andere systemen. Daarnaast ontwikkelen we specifieke oplossingen voor opdrachtgevers die speciale functionaliteit wensen. Hieronder vindt u twee voorbeelden van PHP-maatwerk.

TYPO3 gecertificeerde specialisten

Sinds 2001 werken wij met het TYPO3 PHP-framework. Onze PHP-ontwikkelaars zijn TYPO3 gecertificeerd (TYPO3 Certified Integrator) en werken mee aan de TYPO3 core.

Maatwerk ontwikkelden wij voor overheden, bedrijven en non-profitorganisaties. Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten bieden wij verschillende TYPO3-oplossingen.

Meer weten over onze producten of diensten?