SOLR Enterprise Search (hosted & als SaaS)

Apache SOLR is een uitermate krachtige en zeer snelle zoekmachine gebaseerd op opensource technologie. Als zodanig vormt Apache SOLR een uitstekend alternatief voor andere Enterprise Search oplossingen van bijvoorbeeld Google, Exalead of Omniture. Implementatie van SOLR is niet eenvoudig. alterNET biedt met onze hosted SOLR-oplossing de kracht van een Enterprise Search oplossing aan zonder al teveel ingewikkelde technische poespas.

SOLR zorgt ervoor dat het zoeken efficiĆ«nter plaatsvindt dankzij hulpmiddelen als synoniemen, autosuggestie en autocomplete. De krachtige formules en zoekmotor zorgt zelfs bij piekbelastingen voor snelle zoekresultaten in uw huisstijl.  

Maakt u bovendien gebruik van het enterprise contentmanagementsysteem TYPO3, dan heeft alterNET een module waarmee SOLR naadloos integreert in uw TYPO3-omgeving.

Meer weten over onze producten of diensten?

Slimme zoekresultaten

SOLR helpt de bezoeker met content vinden. Met suggesties, auto-aanvulling en het gebruik van onze synoniemen database van ruim 130.000 Nederlandse synoniemen vindt uw bezoeker altijd de juiste informatie.

Snelle resultaten

De SOLR-zoekmachine is razendsnel. We praten niet meer over seconden, maar over miliseconden. En daardoor blijft uw bezoeker langer op uw site. U zult het verschil meteen merken als uw site meer als 500 pagina's bevat.  

Eenvoudig toepasbaar

alterNET biedt SOLR aan als SaaS-oplossing. Geen installatie sores, direct aan de slag door de simpele integratie in uw eigen website met het betrouwbare platform van alterNET voor de zoekmachine.