TYPO3 e-HRM Suite

Voor organisaties die bezig zijn met strategische personeelsplanning of het opstellen van een strategische HR-agenda, is de TYPO3 e-HRM Suite onmisbaar!

Complete HRM oplossing in TYPO3

Deze complete human resource management oplossing is eenvoudig in het gebruik. Het is een gemakkelijk inzetbare SaaS-oplossing, waarmee organisaties direct inzicht krijgen in de kennis en kunde van de medewerkers.

Digitale Personeels Planning

Aan de basis van de TYPO3 e-HRM Suite ligt de DPS, de Digitale Personeels Schouw. In deze module kunnen de leidinggevenden de kennis en kunde van de medewerkers vastleggen op basis van twee basisvragen: functioneren en potentieel. De antwoorden worden verwerkt in de HR3P-matrix: de Human Resources Performance Potential Portfolio. Deze matrix geeft de kwaliteit van het functioneren en het beschikbare potentieel binnen de totale organisatie in één oogopslag weer.

De DPZ, de Digitale Persoonlijke Zelfevaluatie is de tweede belangrijke basismodule. In deze module kan de medewerker zijn eigen personeelsdossier inzien en de persoonlijke zelfevaluatie invullen. Ook vindt de medewerker hier het POP, het Persoonlijke Ontwikkel Plan.

Met behulp van de uitgebreide rapportage module in TYPO3 kan de HRM afdeling van uw organisatie de resultaten analyseren en waar nodig interveniëren.

Koppeling met de personeelsadministratie

Vooraf haalt de HRM afdeling de benodigde gegevens uit de personeelsadministratie en leest deze in in de DPS. Dus vóór het begin van het schouwen, is het voorbereidend werk al gedaan. De schouwers hoeven enkel nog de vragen te beantwoorden.

Vervolgens is het systeem zo gebouwd dat de resultaten real-time kunnen worden opgevraagd, via de eenvoudig te gebruiken rapportagemodule.

Professionele begeleiding in personeelszaken

AlterNET heeft de technische realisatie van de TYPO3 e-HRM Suite verzorgd. De inhoudelijke HRM begeleiding en advisering bij de implementatie in uw organisatie worden verzorgd door Haneveer HR-Consulting & Management (HHCM).

Meer weten?

Verschillende organisaties, waaronder enkele Nederlandse gemeenten, gebruiken de TYPO3 e-HRM Suite al. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen, of wilt u een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op via 010-2681507 of vul het contactformulier in.