TYPO3 en Social Media / Web2.0

Zo'n 10 jaar geleden stonden we er niet bij stil dat een webomgeving zo dynamisch zou worden dat iedereen in een organisatie een bijdrage zou gaan leveren aan kennis in een organisatie. Laat staan dat er contentmanagementsystemen kwamen die hiertoe in staat zouden zijn.

Inmiddels verspreidt nieuws zich razendsnel via micro-blogging (Twitter), kennis wordt niet meer opgeslagen dankzij de kennis van één persoon, maar veel mensen werken samen aan het opslaan van de kennis (Wikipedia). En onze netwerken onderhouden we online, zowel op professioneel niveau (LinkedIn) als op persoonlijk niveau (Facebook en Hyves).

Met TYPO3 komt het Social Web dichterbij

TYPO3 is een van de krachtigste en meest vooruitstrevende opensource contentmanagementsystemen wereldwijd, ook voor Social Media / Web2.0-oplossingen. Binnen TYPO3 zijn oplossingen beschikbaar voor wiki's, weblogs, fora, commenting-systemen, personalisatie, community-omgevingen waarbinnen sociale netwerken gevormd kunnen worden, en tagging om enkele voorbeelden te noemen.

TYPO3 vormt hierin de verbindende factor en zorgt ervoor dat u gemakkelijk kennis kunt delen met collega's of partners. Het modulaire karakter maakt een eenvoudige integratie tussen de modules mogelijk. Daarnaast zijn de modules verder uit te breiden of verregaand aan te passen aan uw eigen situatie.

Meer weten over onze producten of diensten?

Bel gerust naar 010-2681507 of vul het contactformulier in.