TYPO3 SharePoint Connector: SPTools

De TYPO3 SharePoint Connector SPTools maakt het mogelijk Microsoft Office-documenten op de TYPO3-website van uw organisatie te publiceren via een SharePoint-server. Dit werkt zowel met een Microsoft Office SharePoint Server (MOSS), Microsoft Windows SharePoint Services (WSS), als met SharePoint Foundation 2010 en SharePoint Server 2010.

Vereenvoudiging van documentbeheer

De TYPO3 SharePoint Connector SPTools vereenvoudigt uw dagelijkse werk doordat het Office-documenten in SharePoint beschikbaar stelt in uw TYPO3-website. U beheert al uw bestanden op één centrale plaats: de SharePoint-server. Dit bespaart u tijd en geld, omdat SPTools werkt met alle soorten documenten en bestanden afkomstig uit SharePoint. Denk aan MS Word, PowerPoint, Excel, maar ook aan pdf- bestanden en zelfs beeldbestanden in verschillende formaten zoals PSD (Photoshop), JPEG, TIFF.

Versiebeheer van bestanden in TYPO3

Niet alleen de meest recente versie van een bestand maar ook oude versies van documenten blijven beschikbaar - ook in TYPO3. TYPO3 krijgt daarmee functionaliteit dat normaal alleen in documentmanagementsystemen zit.

Het beste van een documentmanagementsysteem

TYPO3 SharePoint Connector SPTools vereenvoudigt documentbeheer door een centrale administratie en verzorgt de distributie van beeldbestanden, documenten, afspraken en informatie van het intranet rechtstreeks op uw TYPO3-website.

Demonstratie SPTools

Wij zijn exclusief distributeur van de SPTools-software in de Benelux en demonstreren u graag de mogelijkheden. Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op via 010-2681507, of via het

CONTACTFORMULIER

Synchronisatie

Lees hier over de synchronisatie- mogelijkheden van de TYPO3 SharePoint Connector SPTools met het opensource-cms TYPO3.

Eigenschappen

Lees hier verder over de belangrijkste eigenschappen van SPTools voor afbeeldingen, documenten en afspraken.

Referenties

Lees hier over de verschillende referentie-organisaties voor de integratie tussen SharePoint en TYPO3.