Uitbreidingen via TYPO3-extensies

TYPO3 kent ruim 4500 uitbreidingsmodules waarmee een standaard TYPO3-installatie kan worden uitgebreid. Hieronder staan er een aantal beschreven die veel worden gebruikt. Heeft u andere wensen? Met de ruim 4500 extensies voldoet TYPO3 in 95% van alle gevallen. En anders kiest u gewoon voor TYPO3 Maatwerk.

 • vacaturebank
  Hiermee zet u vacatures online, waarbij u onderscheid maakt tussen verschillende bedrijven, afdelingen of soort werk. Een zoekmachine maakt het mogelijk om via filters de juiste vacature te vinden.
 • geïndexeerd zoeken
  De zoekmachine van TYPO3 doorzoekt de eigen website alsook afgeschermde onderdelen als intranet of extranet. De inhoud afkomstig uit de afgeschermde delen worden uitsluitend zichtbaar als degene die zoekt ook in het afgesloten deel mag komen. Bovendien kan de zoekmachine externe websites indexeren en opnemen binnen de zoekresultaten. Een overige interessante functionaliteit is de mogelijkheid om bestanden te indexeren.
 • direct mail
  Met de nieuwsbriefmodule maakt u gemakkelijk gepersonaliseerde en opgemaakte onlinenieuwsbrieven. Uitgebreide statistieken vertellen u iets over de ontvangst en het klikgedrag. Ook e-mails die niet zijn ontvangen, worden vastgelegd, zodat u gemakkelijk uw adressenbestand kunt opschonen. De ontvanger zelf kan bovendien zijn gegevens online aanpassen.
 • extranet
  Met de extranetmodule schermt u gemakkelijk delen van uw website af voor specifieke gebruikersgroepen. Een of meerdere extranetten maakt u daardoor vrij eenvoudig.
 • enquêtesysteem
  De enquêtemodule zorgt op eenvoudige wijze dat een redacteur vragenlijsten kan maken voor bezoekers (geregistreerde of anonieme). De resultaten verwerkt een redacteur via SPSS of Microsoft Excel.
 • fotoboek/gallery
  Via de gallerymodule maakt een redacteur op gebruikersvriendelijke wijze een onlinefotoboek. Hiermee is het relatief eenvoudig om een impressie van bijvoorbeeld een beurspresentatie of klantendag online te zetten.
 • congres/evenementenregistratie
  Met de congresmodule plaatst u een congresregistratiesysteem online met omschrijvingen van alle sessies, boekingsmogelijkheid en beschikbaarheid. Met een exportfunctie download u de gegevens van uw bezoekers in bijvoorbeeld Microsoft Excel.
 • social media share
  Via de social media share-module kunnen bezoekers uw content met een muisklik delen op bekende social media-sites als Facebook, NuJij, Hyves, Twitter.
 • personalisatiemodule
  Bezoekers kunnen met deze module zich registreren en na inloggen de content personaliseren. Een opzet zoals bekend van iGoogle is als extra module beschikbaar.